Ingers Alternativ Logo

MENY

Om Mig

Inger Kristensson zonterapeut

Hej! Jag heter Inger.

Mitt hälsointresse började när jag fick barn. Jag ville att mina barn skulle få hälsosam mat, frisk luft och rörelse. Jag började fundera mer på vad hälsa innebär.

Jag kom i kontakt med zonterapi genom en väninna, och efter att ha gått introduktionskursen på Axelsons Gymnastiska Institut 1995, var jag ”såld på zonterapi”. Läraren Henrik Hellberg var en inspirationskälla. Hösten 1996 var jag diplomerad zonterapeut, utbildad på Axelsons.

Basmedicin och zonterapi är min grund. Jag har fortsatt att vidareutbilda mig, för jag tycker verkligen att utbildning är viktigt. 2005 hittade jag Horstmann-tekniken, och med hjälp av den försvann mina sega gamla ischias-besvär, som kom vid graviditeten, och då och då gjorde sig påminda.

Jag kom i kontakt med arteriografen, och lärde mig mer om hjärt-kärlhälsa. Att mäta artärstyvhet och ge råd för bättre hjärthälsa är den del av mitt arbete som jag anser är viktigast. Det är så roligt när någon kommer tillbaka efter ungefär tre månader och har mycket bättre mätvärden.

Jag älskar att använda alla tekniker och kunskaper för att få till den allra bästa behandlingen för mina klienter. Jag känner mig nöjd då jag tänker på alla dem jag hjälpt med olika problem, t ex urinvägsinfektioner, ont i magen, ont i ryggen. Har du några problem, så titta om någon av mina behandlingar låter spännande.

Det roligaste med mitt jobb är att möta klienterna och att hjälpa dem så att de mår bättre.

Jag hoppas jag kan hjälpa dig till bättre hälsa! Kontakta mig gärna!

Hälsningar,
Inger
Grundare/Ägare, Ingers Alternativ 

En medlem av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund logo